Hitta rätt bilverkstad i Södertälje

Du som äger bil vet hur det kan vara. Hur det kan vara att INTE hitta rätt bilverkstad. Det är dessutom något man vill lägga så minimalt med tid på som möjligt, men det händer nästan aldrig. Speciellt inte i början som bilägare för första gången.

Det spelar ingen roll om bilen är 2 eller 10 år gammal, varje år så ska den in till en verkstad av olika anledningar. Om vi tänker på hur många bilar det finns i Sverige så är det också inte speciellt förvånande att det finns så många bilverkstäder runtomkring oss. Men det gör det också svårare att välja. Det är inte som att välja mellan att storhandla på ICA Maxi eller Coop Forum. Bara kolla på deras webbplats för att se vilka som är billigast på de produkter du vill ha just nu, sen åka dit.

Men med en bilverkstad, då ska den helst inte ligga för långt ifrån arbetsplatsen eller hemmet, inte vara för dyrt (vilket också är svårt att ens ta reda på i förhand), det ska gå relativt snabbt (också svårt att ta reda på), det ska gå boka kort tid innan och allt det här ska helst gå att göra kl. 21:00 på en tisdagkväll utan att behöva ringa någon (om allt bara sköttes online).

Här i Södertälje finns det massor av bilverkstäder, Hitta säger att det finns 101 stycken bilverkstäder i Södertälje. Eniro nämner siffran 107 stycken. Så vi kan vara säkra på att det finns över hundra bilverkstäder att välja emellan, bara i en stad. En bilverkstad, av alla dessa hundra, är Andersson Bilverkstad. De kör ofta erbjudanden och håller webbplatsen uppdaterad med senast information, där jag även kan boka online när det passar mig. Riktigt smidigt.

Vi avrundar den här fredagen med mitt tips om Andersson Bilverkstad och sist men inte minst, ett klassiskt YouTube-klipp med Kalle Ankas bilverkstad. Trevlig helg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>