Kosttillskott från Drakdödaren

Kroppsbyggarnas bäst bevarade hemlighet är nog kosttillskott från Rich Gaspari – Rich Gaspari är en levande legend och på många gym en lokal husgud. Rich Gaspari föddes 1963 och slog igenom som kroppsbyggare i USA under tidigt 1980-tal. Under hela 1980-talet och tidigt 1990-tal var Rich Gaspari den bästa. Under sin tid som utmanade på den amerikanska bodybuliding scenen fick Rich Gaspari sitt smeknamn – the Dragon Slayer – Drakdödaren. Genom att slå ut de riktigt stora och tunga namnen som alla trodde var oslagbara – de stora drakarna åkte på stryk av en italienare från New Jersy.

I början på 1990-talet drog sig Rich Gaspari tillbaka från att tävla i bodybulidning men fortsatte med att träna andra och utveckla sitt egna kosttillskott Gaspari. Gaspari är utvecklat för att man ska orka träna längre, träna hårdare och prestera bättre. Kosttillskottet Gaspari är framtaget för att du ska orka träna på samma sätt som Rich Gaspari själv tränade som aktiv.

Förutom att arbeta med sina kosttillskott så är Rich Gaspari personlig tränare och coach för många team inom kampsporter, bodubuilding och uthållighetssporter. Tvärt emot vad många tror så var inte Rich Gaspari någon speciellt storväxt person när han började att träna. Han brukar själv skoja om att han inte kunde gå ut blåsiga dagar eftersom han riskerade att blåsa bort.

Ingen är född med alla gener som gör den person till bäst i världen – den som blir bäst i världen är den som vill mest och är beredd att offra mest. Genom att träna hårt och fokuserat från början så kunde Rich Gaspari nå de resultat han har gjort. Sin benhårda träningsfilosofi håller han hårt på oavsett om han tränar själv eller tränar någon annan. Att filosofin håller visas i att 23 år efter det att han hade varit med på omslaget av tidningen varit med på ett omslag av Iron man var Rich Gaspari med på omslaget igen i oktober 2011.

Kosttillskott från Rich Gaspari kan du köpa hos Kosttillskott-Online.se som säljer kosttillskott på nätet – kompletera gärna kosttillskott från Gaspari med en god grund i mineraler och vitaminer som man behöver en extra dos av för att orka träna på högsta nivå.

För att bli bra som Rich Gaspari så behöver man vara beredd att offra mycket, träna hårdare än alla andra alltid äta rätt. Med hjälp av rätt kosttillskott som det från Gaspari så kan man bli bäst i världen – bara man vill… verkligen vill…

Läs mer om kosttillskott och träning här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>