Snygga Desigual

Desigual är det spanska levnadsglada märket för snygga kläder. Desigual kläder har sedan starten 1984 satsat på former och färger – Desigual har höll principfast kvar vid sitt koncept under jordnära 1990-talet och svart/vita/beige början av 2000 talet. Men nu äntligen så vill vi ha kläder med färg igen – vi vill ha glada Desigual. Desigual som alla älskar och trivs med helt enkelt.

2013 års tema för Desigual fortsätter tillsammans med Cirque de Soleil under parollen ”We Love”. Färger, stora mönster och välskräddade kläder är temat från Desigual.

Desigual har hela tiden satsat på hurmor och ett flertal vinterreor har gått under ”Come in undressed and go out dressed” – för att få komma in på rean ska man ta av sig alla sina kläder förutom underkläder och sen kan man gå ut fullt klädd i Desigual. För alla kroppsformer är välkomna hos Desigual och Desigual var först med att ha mode shower med en ny typ av viktgräns – en undre viktgräns för sina modeller. För att få vara modell för Desigual måste du ha normalvikt eller uppåt – vill du se modeller med kurvor så titta på Desigual.

Modet med trådsmala modeller kom från modehusen och inga riktiga kvinnor ser ut på det sättet. Men det är enklare för en designer att skapa kläder till någon trådsmal än till en kvinna med riktiga former. Så vi har bantat och späkt oss för att passa in i kläder som är gjorda med tanke på designerns bekvämlighet inte för att vi ska hitta kläder som passar och vi mår bra i. Detta har Desigual helt slängt över bord och skapar därför kläder till kvinnor med former, kurvor – smala kvinnor och tjocka kvinnor.

Det är det här som är styrkan med Desigual – att man anpassar sig efter sina kunder och inte tvärt om. Kläder från Desigual kan uppfattas som ganska skrikiga av vissa. Men kombinera Desigual med andra kläder och njut av alla glada färger, vackra mönster och snygga kläder från Desigual.

Om du är sugen på att köpa Desigual så kan du vända dig till Johnells som har ett stort utbud av kläder från Desigual både i någon av Johnells butiker som finns i mellansverige och i Johnells butik på nätet. Prova Desigual – man ångrar sällan ett köp av Desigual utan vill oftast ha mer kläder från Desigual.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>