hundgodis till träning och belöning

Hundgodis till träning och belöning

Jag adopterade en ett årig hund för 2 veckor sedan via ett hundhem, det är en fransk bulldog, jättesöt och leksen är han. Jag har den senaste veckan köpt hem massor med saker till honom, så som leksaker och hundmat m.m. Han älskar hundmaten jag köpte till honom men jag skulle även vilja köpa hem lite hundgodis till honom för när han varit duktig.

Eftersom jag aldrig har haft hund förut så har jag verkligen läst på om allt som har med hundar att göra, jag har haft katter förut men hundar kräver mycket mer, så jag vill då kunna ge han allt han behöver och det har jag gjort. Det är just hundgodis som jag behöver när jag är ute och går med hunden eller när han har varit duktig helt enkelt. Han har haft en traumatisk början i sitt liv så skygg vet jag att han är när det kommer till att gå ut och träffa nya människor, men det kommer nog försvinna med tiden. 

När jag träffade min kompis häromdagen så berättade hon att när hon är ute med sina hundar så ger hon dem mjukt hundgodis från csigora.com som hon använder som belöning eller träningsgodis.  Det är väldigt populärt bland hennes hundar. Jag bestämde mig då för att kolla in denna sida som hon hittade det på och jag hittade hundgodiset ganska snabbt där. Jag såg direkt att det var nånting för min bulldog så jag beställde direkt så att jag skulle få hem det snabbt. Jag får hem hundgodiset imorgon och jag kan knappt hålla mig från att ge hunden det.