kontorsinredning

Kan rätt kontorsinredning få ditt företag att växa?

För att vara född under 80-talet känns det ändå som jag hunnit arbeta rätt så mycket under mitt, hittills relativt korta, arbetsliv. Jag har träffart många olika kollegor och arbetat i flera olika arbetsmiljöer. Varje dag på en arbetsplats ger nya erfarenheter, både bra och dåliga, men som alltid är värda att ta med sig vidare i livet.

Om jag ska plocka ut ett ämne av allt jag lärt mig under arbetslivet, så finns det faktiskt ett ämne jag vill belysa lite extra. Först tänkte jag spontant på ämnen så som ledarskap och arbetsuppgifter. Men efter kort betänketid valde jag ändå ett helt annat ämne. Ett ämne som kan både vara roligt och tråkigt. Nämligen kontorsinredning.

Nu kanske du tänker, ”kontorsinredning, på riktigt?”. Men egentligen är det inget konstigt med det, läs vidare så ska jag förklara varför.

Det är så klart vi ska trivas i vår arbetsmiljö. Känslan ska vara att vi ska vilja vara där i 8 timmar. Det ska se trevlig ut, vara välkomnande för kunder, bekvämt för dig som arbetar m.m. Om man lyckas med rätt kontorsinredning och medarbetarna trivs ännu bättre, så kommer företaget må bättre. Om företaget mår bättre mår kunderna bättre. Om kunderna mår bättre mår ekonomin bättre, och så fortsätter det. Jag är övertygad om att rätt inredning ger positiva ringar i vattnet.